Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές σπουδές
Πανεπιστημιακού επιπέδου.

Learn2Lead!

BUSINESS STUDIES

Ανακαλύψτε το Μέλλον που σας Αξίζει!

Το Athens International College σας προσφέρει μία μαθησιακή εμπειρία, απόλυτα εστιασμένη στις προσωπικές και επαγγελματικές σας προσδοκίες. Με έμφαση στον "Φοιτητή", μια ομάδα εξαιρετικών διδασκόντων, με ευρεία αναγνώριση, πολυετή εμπειρία και βαθιά γνώση δίνουν έμφαση στην κριτική σκέψη και τον πρακτικό προσανατολισμό, διευρύνουν τις γνώσεις σας και εμπλουτίζουν τις δεξιότητές σας. Στα AIC, διδάσκουμε σωστά και διδάσκουμε υπεύθυνα!

Η Αποστολή μας είναι να εκπαιδεύουμε φοιτητές, οι οποίοι θα εξελιχθούν σε ηγέτες στις επιχειρήσεις και την οικονομία. Σε αυτή την κατεύθυνση, παρέχουμε προγράμματα υψηλής ποιότητας, με διεθνή αναγνώριση και εστιάζουμε στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων, που προάγουν την απασχολησιμότητα και την επιχειρηματικότητα. Με πλοηγό τις θεμελιώδεις Αξίες μας εργαζόμαστε για να πετύχουμε το Όραμά μας: να είμαστε ένας Υπεύθυνος και Βιώσιμος εκπαιδευτικός οργανισμός.

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη και πολύπλοκη παγκόσμια οικονομία, ο ρόλος του Μάνατζμεντ δεν ήταν ποτέ πιο συναρπαστικός και δύσκολος. Στο AIC θα σας εφοδιάσουμε με τις γνώσεις που απαιτούνται για να είστε ένας υπεύθυνος και πρωτοποριακός ηγέτης του μέλλοντος, ικανός να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών είναι ο ιδανικός τρόπος για να να διευρύνετε τις γνώσεις σας, να αναπτύξετε νέα προσόντα και να ξεχωρίσει το βιογραφικό σας από τα υπόλοιπα. Προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια σε όλους όσοι θέλουν να βελτιώσουν την απόδοση τους ως στελέχη και ανοίγει νέες επαγγελματικές προοπτικές.

Με την σφραγίδα του Βρετανικού Πανεπιστημίου του Winchester!

To Athens International College έχει την επίσημη αναγνώριση και πιστοποίηση (validation) από το Δημόσιο Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Winchester, από το Faculty of Business, Law and Digital Technologies για να προσφέρει τα προγράμματά του στην Ελληνική γλώσσα.

Το Πανεπιστήμιο του Winchester έχει βραβευθεί πολλές φορές για την Ποιότητα των Σπουδών και των Προγραμμάτων του και κατατάσσεται ως το Νο2 Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για την Ποιότητα στην Εκπαίδευση, σύμφωνα με το University Impact Rankings 2021 του Times Higher Education. Πιο συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο του Winchester κατέκτησε τη 2η θέση για την καινοτομική δουλειά στην βιωσιμότητα και την κοινωνική υπευθυνότητα στην εκπαίδευση, που αφορά στον 4ο στόχο από τους 17 της Αειφόρου Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals) των Ηνωμένων Εθνών, Ποιότητα στην Εκπαίδευση.

Επίσης, το Πανεπιστήμιο έχει λάβει την Πιστοποίηση PRME (ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ).

Οι τίτλοι σπουδών Bachelor, Master και MBA των αποφοίτων του Athens International College, που εκδίδονται από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού,
έχουν πλήρη επαγγελματική ισοδυναμία τίτλου σπουδών, με τους αντίστοιχους τίτλους των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Η αναγνώριση των τίτλων σπουδών ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ και γίνεται από το ΑΤΕΕΝ (Αυτοτελές Τμήμα Εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας) στο Υπουργείο Παιδείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!

TOP