Ξεκινήστε σήμερα το μεταπτυχιακό σας στο Athens International College και διεκδικήστε το μέλλον που σας αξίζει στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό!

Στρατηγική, HR. Financial. Marketing. Sustainability.
Project Management. AI. AR. Big Data. Artificial Intelligence. Technopreneurship.

Έναρξη 10 Μαρτίου 2023.

Μαθήματα κάθε 15 ημέρες
Παρασκευή 17:30-21:00 & Σάββατο 10:00-15:30

Flexible-Blended learning.
Στα Ελληνικά.

MBA in DIGITAL TRANSFORMATION

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει αλλάξει τα δεδομένα και η ζήτηση για στελέχη με εξειδικευμένες γνώσεις αυξάνεται διαρκώς.

Περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις χρειάζονται στρατηγική ανανέωση και στελέχη με μετασχηματιστικές ηγετικές ιδιότητες που θα τις βοηθήσουν να κατευθυνθούν προς την επιθυμητή κατεύθυνση. 

Αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα προετοιμάζει τους φοιτητές να αντιμετωπίσουν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού:

Θα αναπτύξουν μια ψηφιακή και καινοτόμο νοοτροπία

Θα αποκτήσουν νέες προοπτικές, πρακτικά εργαλεία και δεξιότητες που τους επιτρέπουν να σκέφτονται διαφορετικά.

Θα αποκτήσουν γνώσεις που θα τους δώσουν την δυνατότητα να αναπτύξουν νέες στρατηγικές, να εφαρμόσουν αλλαγές και να διαχειριστούν καινοτομίες.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν με επιτυχία όλες τις προκλήσεις της Ψηφιακής εποχής αναλύοντας νέα επιχειρηματικά μοντέλα και τον αντίκτυπο που έχει η τεχνολογία στη συμπεριφορά και στις οργανωτικές αλλαγές.

Executive MBA

Διερύνετε τις προοπτικές σας και ηγηθείτε της οργανωτικής ανανέωσης στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Στον ταραχώδη, απρόβλεπτο κόσμο μας, ηγέτες, στελέχη και εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις χρειάζονται μια βαθιά γνώση του επιχειρείν. Το Executive MBA είναι ένα πρόγραμμα που διευρύνει την προοπτική σας και θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε ως ηγέτης της οργανωτικής ανανέωσης στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού. 

Το Executive MBA είναι ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για Στελέχη που ήδη εργάζονται και φιλοδοξούν να αναπτύξουν το επιστημονικό τους υπόβαθρο, τις επαγγελματικές, τις διοικητικές και τις ηγετικές τους ικανότητες.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη των ηγετικών και στρατηγικών ικανοτήτων, ενώ η έμφαση στην ανάπτυξη διεπιστημονικού υποβάθρου γνώσεων και ικανοτήτων εξασφαλίζει την ευελιξία και τη δυνατότητα άμεσης προσαρμογής στις ραγδαίες εξελίξεις της επιστήμης, της τεχνολογίας και του επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Παράλληλα, οι φοιτητές συνδέουν τη μάθηση τους από το πρόγραμμα με τις επαγγελματικές ανάγκες της καριέρας τους και με αυτές της επιχείρησης ή του οργανισμού όπου εργάζονται.

Καθηγητές

Διδάκτορες με βαθιά γνώση του αντικειμένου, Καθηγητές με πολυετή εμπειρία στις επιχειρησιακές σπουδές, Στελέχη κορυφαίων εταιρειών, διασφαλίζουν το γνωστικό αποτέλεσμα!

Ιωάννης Χαλικιάς

Emeritus Professor AUEB
President of the Academic Council

Δημήτρης Σωτηρίου

Digital Transformation Expert

Δημήτρης Ντάσιος

Project Management Expert

Γιώργος Χάλκος

PhD Business

Κωνσταντίνος Γεωργικόπουλος

Strategy

Δημοσθένης Σπυράτος

Digital Transformation Executive

Μελίνα Τσικογιαννοπούλου

HR & Leadership

Παναγιώτης Βελισσαρίου

Marketing

Με την σφραγίδα του

Δώστε ΑΞΙΑ στο ΜΕΛΛΟΝ σας

Εγγραφές ως τις 28 Φεβρουαρίου 2023

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!

TOP