PROFESSIONAL DIPLOMA IN SUSTAINABILITY AND ESG

QUICK INFO

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
80 ΩΡΕΣ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ
Live on-line

................................................
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
+30 210 2114671

Οι εταιρείες υπόκεινται σε αυξανόμενο έλεγχο για τη συμβολή τους στην κοινωνία και το περιβάλλον. Μια επιχειρηματική στρατηγική που λαμβάνει υπόψη τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της είναι ζωτικής σημασίας. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει αυξημένη ζήτηση για Ηγέτες και Στελέχη με την ικανότητα να οδηγούν τη βιωσιμότητα και να μετατοπίζουν τις παραδοσιακές μεθόδους δημιουργίας αξίας.

Το πρόγραμμα Professional Diploma in Sustainability and ESG Management εστιάζει σε στελέχη που έχουν ως προτεραιότητα τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, κοιτάζοντας πέρα από τις παραδοσιακές απόψεις μέτρησης της απόδοσης, για να ενσωματώσει περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς και εταιρικούς παράγοντες (ESG) στην επιχειρηματική πρακτική.

Με έμφαση στην ηγεσία της εταιρικής βιωσιμότητας, αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να προσφέρει τις απαραίτητες δεξιότητες για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσιμης επιχειρηματικής ανάγκης εξετάζοντας το θέμα από πολλές πλευρές, συμπεριλαμβανομένης της κλιματικής αλλαγής που ευθύνεται για τον κίνδυνο, τις εκπομπές άνθρακα και τη διαχείριση των φυσικών πόρων.

Σε ποιούς απευθύνεται  

Ο χώρος του ESG είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς και η ζήτηση για στελέχη με πολλές δεξιότητες με εξειδικευμένες γνώσεις είναι τεράστια. Οι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο χρειάζονται άτομα με γνώσεις και ικανότητες να οδηγούν προς την αλλαγή.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να εργαστούν ως στελέχη ή ως σύμβουλοι, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν στρατηγικές περιβαλλοντικής διαχείρισης με χρήση των πλαισίων ESG, να αναδείξουν τον ρόλο της εταιρικής διακυβέρνησης στην πορεία αναδιαμόρφωσης των επιχειρήσεων, να συμπεριλάβουν την κατάταξη και τις βαθμολογίες ESG ενσωματώνοντας περιβαλλοντικές, κοινωνικές και ηθικές παραμέτρους στον στρατηγικό επιχειρηματικό σχεδιασμό.

Το πρόγραμμα, μεταπτυχιακού επιπέδου, Professional Diploma in Sustainability and ESG Management θα προετοιμάσει τους φοιτητές για ρόλους όπως:

  • Ειδικός ESG
  • Διαχειριστής βιωσιμότητας
  • Σύμβουλος Αειφορίας
  • Διαχειριστής έργων Αειφορίας
  • Διαχειριστής αναφοράς βιωσιμότητας
  • Consulting Management
  • Συντονιστής Βιωσιμότητας στον χρηματοοικονομικό τομέα
  • Υπεύθυνος Αειφορίας στην Ενέργεια
  • Διευθύνων Σύμβουλος για νεοφυείς επιχειρήσεις σε βιώσιμες επιχειρήσεις

 

Οφέλη  

Θέλετε να γνωρίσετε τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις και τα διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα; Θέλετε να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αξιολόγηση και τη βελτίωση των επιχειρηματικών οικοσυστημάτων; Θέλετε να γίνετε ειδικός στο σχεδιασμό νέων στρατηγικών για τη δημιουργία κοινωνικής αξίας;

Το νέο και καινοτόμο πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου στη Βιωσιμότητα και τη Διαχείριση ESG εφοδιάζει τους φοιτητές με πολύτιμες γνώσεις, πρακτικές δεξιότητες, χρήσιμα και χρηστικά εργαλεία για μια ανταποδοτική πορεία σε οργανισμούς που πρωτοστατούν στην Εταιρική Ευθύνη, στη Βιωσιμότητα και είναι ευθυγραμισμένοι με τις προσταγές των πλαισίων του ESG.

 

Θεματολογία Σεμιναρίου  

STRATEGY FOR SUSTAINABLE BUSINESS

 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση παρέχεται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Κατάρτισης

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

*Υποχρεωτικό πεδίο

    Υποβάλλω την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, αφού έχω ενημερωθεί για τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

    Στο Athens International College δημιουργούμε προγράμματα ευέλικτης, ενδοεπιχειρησιακής, δια ζώσης και εξ αποστάσεως, εκπαίδευσης, τα οποία προσαρμόζουμε στις ειδικές απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.
    ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ προσφέροντας στις ομάδες σας πολύτιμες γνώσεις και εφόδια που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
    Ελάτε να συζητήσουμε τους στρατηγικούς σας στόχους και να προσαρμόσουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα στις ανάγκες σας!

    TOP