Ευκαιρίες Καριέρας

Στα 26 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο της εκπαίδευσης σμιλεύουμε τη γνώση στους φοιτητές που θα αποτελέσουν το μέλλον των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Επενδύοντας στην εκπαιδευτική τεχνολογία (EdTech) και έχοντας στο επίκεντρο τους φοιτητές μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας, διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών σπουδών, καθώς και μια ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης σε επιχειρήσεις, στελέχη και εργαζομένους.

Στηρίζουμε την ανάπτυξή μας στο Ανθρώπινο Δυναμικό και αναζητούμε επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμουν να ταξιδέψουν μαζί μας στον χώρο της εκπαίδευσης και να αποτελέσουν μέλη μιας δυναμικής ομάδας που κινείται με ταχύτητα και όραμα προς το μέλλον!

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Παρέχουμε ένα ποικιλόμορφο περιβάλλον για καθηγητές που θέλουν να συνεργαστούν, να προωθήσουν την καριέρα τους και να ξεχωρίσουν.

Ως Καθηγητής στο Athens International College, θα διδάξετε σε επίπεδο Bachelor, Master, MBA, – καθώς και στα προγράμματα Professional Learning. Και θα επενδύσουμε σε εσάς – με καθοδήγηση, διδασκαλία περιπτώσεων, εργαστήρια και εκπαίδευση σε soft skills, ενώ θα σας ενθαρρύνουμε να παρακολουθήσετε διεθνή συνέδρια και να συνδεθείτε με την κοινότητα των επιχειρήσεων.

Για να δείτε τις κενές θέσεις διδακτικού προχωπικού, ακολουθήστε τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Είτε γίνετε μέλος της ομάδας μας ως διευθυντής προγράμματος, ως σχεδιαστής μαθημάτων, ως στέλεχος Marketing ή ως στέλεχος υποστήριξης, θα βρείτε την εργασία στο Athens International College, ικανοποιητική και γεμάτη προκλήσεις.

Θα λάβετε υποστήριξη για να αναπτυχθείτε, να εργαστείτε αυτόνομα και να αναλάβετε ευθύνες. Θα αναπτυχθείτε επαγγελματικά και θα διασκεδάσετε. Είμαστε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που δεν επιτρέπει τους αποκλεισμούς, μια δεμένη ομάδα που λατρεύει να καλωσορίζει νέους συναδέλφους στην επαγγελματική μας οικογένεια. Ελάτε μαζί μας!

Για να δείτε τις κενές θέσεις στο Διοικητικό Προσωπικό ακολουθήστε τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Στο Athens International College εργάζεσαι σε ένα δυναμικό, ανοιχτό και επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε την ευθύνη της θέσης σας, να αναπτυχθείτε προσωπικά, να αναπτύξετε νέες επαγγελματικές δεξιότητες και να γίνετε μέλος σε έναν οργανισμό που αναπτύσσεται διαρκώς.
Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει στο Athens International College δεν είναι μόνο αυτό που κάνουμε, αλλά το πνεύμα με το οποίο το κάνουμε. Το πνεύμα Athens International College ορίζεται από την Επικοινωνία και το Πάθος για Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα. Είναι ένα πνεύμα που μπορεί να βρεθεί σε κάθε πτυχή του Κολλεγίου μας και των δραστηριοτήτων του: από τα ενθουσιώδη ταλέντα μας με υψηλά κίνητρα μέχρι τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας μας και το εθνικό δίκτυο φοιτητών, αποφοίτων και εταιρικών συνεργατών μας.
Το Athens International College είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, όπου οι άνθρωποι εμπνέονται να ζήσουν το όνειρό τους, να μαθαίνουν συνεχώς και να είναι έτοιμοι για το άλμα προς το μέλλον.

TOP