ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Στο Athens International College συνυπάρχουν οι Αξίες που απαιτούνται για την παροχή Εκπαίδευσης Υψηλής Ποιότητας. Μέσα από 25 χρόνια παρουσίας στον χώρο της Εκπαίδευσης έχουμε σμιλεύσει την Γνώση και παρέχουμε τα προγράμματα εκπαίδευσης που απαιτούνται στο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας. Από τα Προπτυχιακά, στα Μεταπτυχιακά και από εκεί στην Δια Βίου Μάθηση, σε μια αέναη πορεία μάθησης. προσαρμογής και μετασχηματισμού, το Athens International College παραμένει ευθυγραμισμένο στις ανάγκες των σπουδαστών του.

Σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη και πολύπλοκη παγκόσμια οικονομία, ο ρόλος του Manager δεν ήταν ποτέ πιο συναρπαστικός και ταυτόχρονα, πιο δύσκολος. Στο ICBS Athens International College θα σας εφοδιάσουμε με τις κατάλληλες γνώσεις για να εξελιχθείτε σε έναν υπεύθυνο και πρωτοποριακό ηγέτη, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου. Με την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σας σπουδών και με την απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών θα έχετε τις γνώσεις και τα προσόντα για να κάνετε το βιογραφικό σας να ξεχωρίζει. Θα έχετε τα απαραίτητα εφόδια για να βελτιώσετε την απόδοση σας ως στελέχη και δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές προοπτικές.

Η φυσική δραστηριότητα και ο υγιεινός τρόπος ζωής έχουν αναδειχθεί σε θεμελιώδεις αξίες για τον σύγχρονο άνθρωπο. Ταυτόχρονα, οι εξελίξεις στον αθλητισμό έχουν αυξήσει την ανάγκη για εκσυγχρονισμό των γνώσεων και για κατάλληλα εκπαίδευμένους επαγγελματίες, που θα προωθούν έναν υγιενό τρόπο ζωής και τις αθλητικές αξίες σε σχολεία, αθλητικούς συλλόγους και σε χώρους εργασίας.
Στο Athens International College, οι σπουδές Πανεπιστημιακού επιπέδου προετοιμάζουν τους φοιτητές για καθηγητές φυσικής αγωγής και αθλητισμού και δημιουργούν επαγγελματικές προοπτικές για άμεση απασχόληση σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και αθλητικούς συλλόγους.

Στο Athens International College αξιοποιούμε την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων που καλύπτουν ολοκληρωμένα, τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων για την εκπαίδευση στελεχών και εργαζομένων, καθώς και τις απαιτήσεις επαγγελματιών και επιχειρηματιών για την απόκτηση δεξιοτήτων υψηλού επιπέδου.
Τα προγράμματα είναι οργανωμένα σε 6 Πυλώνες Μάθησης: Βιωσιμότητα, Επιχειρηματικότητα, Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Information Technology, Management και Workplace Wellness.

ΑΡΙΘΜΟΙ

5.000+

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

25

ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

1.500.000+

ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

50+

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
TOP