Σπουδές Πανεπιστημιακού επιπέδου
Προπτυχιακά προγράμματα

από το University of Winchester
σε 5 εξειδικεύσεις στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

BACHELOR DEGREES

Reserve the Future You Deserve @ Athens International College

BA in TOURISM MANAGEMENT

Το πρόγραμμα δίνει μια μοναδική ευκαιρία: να γνωρίσει ο φοιτητής όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες, που θα διευρύνουν το γνωστικό ορίζοντα και στη συνέχεια, στα δύο τελευταία έτη να εκπαιδευτεί στις συγεκριμένες πρακτικές του τουριστικού τομέα.

BA in ACCOUNTING & FINANCE

Οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με τα διεθνή οικονομικά δεδομένα, αναπτύσσοντας αναλυτική ικανότητα, ορθά κριτήρια και το επιχειρησιακό σκεπτικό, ενώ μαθαίνουν να χειρίζονται κάθε χρηματοοικονομική ανάγκη, από τη λογιστική μέχρι τη χρηματοδότηση.

BA in BUSINESS ADMINISTRATION

Οι φοιτητές μαθαίνουν όλα όσα απαιτεί η θέση του Manager, για να πετύχει στην αποστολή του και να οδηγήσει το τμήμα, το business unit, ή την επιχείρηση σε ανάπτυξη: από την Στρατηγική, την Ηγεσία και το Marketing, στο HR, το IT, τα Operations και την Λογιστική.

BA in MARKETING

Όλοι όσοι επιλέξουν ειδίκευση στο Marketing θα πρέπει να γνωρίζουν πως επιλέγουν να εργαστούν σε ένα ιδιαίτερα ελκυστικό, αλλά απαιτητικό τομέα. Στόχος του Marketer είναι να προβλέπει, να σχεδιάζει και να ικανοποιεί με αποδοτικότητα τις ανάγκες του πελάτη και το πεδίο της δράσης του είναι διευρυμένο: από την διάγνωση των αναγκών, το σχεδιασμό ενός προϊόντος, μέχρι την προβολή και την τοποθέτηση στην αγορά.

BA in MARKETING, PR AND COMMUNICATION

Οι φοιτητές στην συγκεκριμένη ειδίκευση θα αποκτήσουν γνώσεις για όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες, ενώ θα αποκτήσουν μια ολιστική γνώση σε όλο το κύκλωμα του Marketing Communication (MarCom). Η συμπεριφορά καταναλωτή, η εταιρική εικόνα, η διαφήμιση, η προώθηση πωλήσεων, οι εκδηλώσεις και οι δημόσιες σχέσεις είναι μεταξύ των βασικών αντικειμένων που θα διδαχθούν οι φοιτητές.

Με την σφραγίδα του Βρετανικού Πανεπιστημίου του Winchester!

To Athens International College - ICBS έχει την επίσημη αναγνώριση και πιστοποίηση (validation) από το Δημόσιο Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Winchester, από το Faculty of Business, Law and Digital Technologies για να προσφέρει τα προγράμματά του στην Ελληνική γλώσσα.

Το Πανεπιστήμιο του Winchester έχει βραβευθεί πολλές φορές για την Ποιότητα των Σπουδών και των Προγραμμάτων του και κατατάσσεται ως το Νο2 Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για την Ποιότητα στην Εκπαίδευση, σύμφωνα με το University Impact Rankings 2021 του Times Higher Education. Πιο συγκεκριμένα, το Πανεπιστήμιο του Winchester κατέκτησε τη 2η θέση για την καινοτομική δουλειά στην βιωσιμότητα και την κοινωνική υπευθυνότητα στην εκπαίδευση, που αφορά στον 4ο στόχο από τους 17 της Αειφόρου Ανάπτυξης (Sustainable Development Goals) των Ηνωμένων Εθνών, Ποιότητα στην Εκπαίδευση.

Επίσης, το Πανεπιστήμιο έχει λάβει την Πιστοποίηση PRME (ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ).

Οι τίτλοι σπουδών Bachelor του Athens International College και του ICBS, που εκδίδονται από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού,
έχουν πλήρη επαγγελματική ισοδυναμία τίτλου σπουδών, με τους αντίστοιχους τίτλους των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Η αναγνώριση των τίτλων σπουδών ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ και γίνεται από το ΑΤΕΕΝ (Αυτοτελές Τμήμα Εφαρμογής της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας) στο Υπουργείο Παιδείας.

TOP