ΓΙΝΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ή ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δώστε Αξία στο Μέλλον σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο EDUCONS-TIMS και αθλητικούς φορείς υλοποιούνται προγράμματα υποστήριξης αθλητικών ακαδημιών και προγράμματα μετρήσεων αθλητικών ικανοτήτων, μέσω των οποίων οι φοιτητές αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες και δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ

Οι φοιτητές παρακολουθούν 3 υποχρεωτικά σεμινάρια, σε κάθε έτος σπουδών, από εξειδικευμένους καθηγητές του Πανεπιστημίου EDUCONS-TIMS, ώστε να εντρυφήσουν σε ειδικά θέματα, να ενισχυσουν τις γνώσεις τους και να διαμορφώσουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό.

BACHELOR στη ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

  • Η φυσική δραστηριότητα και ο υγιεινός τρόπος ζωής έχουν αναδειχθεί σε θεμελιώδεις αξίες για τον σύγχρονο άνθρωπο. Ταυτόχρονα, οι εξελίξεις στον αθλητισμό έχουν αυξήσει την ανάγκη για εκσυγχρονισμό των γνώσεων και για κατάλληλα εκπαίδευμένους επαγγελματίες, που θα προωθούν έναν υγιενό τρόπο ζωής και τις αθλητικές αξίες σε σχολεία, αθλητικούς συλλόγους, ακόμη και σε χώρους εργασίας. Το Athens International College και το Πανεπιστήμιο TIMS-EDUCONS είναι εκπαιδευτικοί οργανισμοί αφοσιωμένοι στην ολιστική προσέγγιση της Φυσικής Αγωγης, μέσα από βαθιά μελέτη, ολοκληρωμένη πρακτική εκπαίδευση και συνεχη επιμόρφωση. Το πρόγραμμα σπουδών είναι η εγγύηση πως ο κάθε φοιτητης θα γνωρίσει με τον πιο σωστό τρόπο τις τελευταιες εκπαιδευτικές τάσεις στον τομέα της Φυσικής Αγωγης και του Αθλητισμού.

MASTER στη ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

  • To μεταπτυχιακό πρόγραμμα Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού προσφέρει στους φοιτητές ικανότητες απαραίτητες για ποιοτική απόδοση σε διάφορες δραστηριότητες του μελλοντικού τους επαγγέλματος. Οι φοιτητές αποκτούν ολιστική γνώση και ικαντότητες ανάλυσης και σύνθεσης ενώ διδάσκονται τις πιο πρόσφατες μεθόδους και τις ερευνητικές διαδικασίες στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό. Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι να επιτρέψει στους φοιτητές να: (1) διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις αρχές της ανθρώπινης κίνησης (2) εξοικειωθούν με μεθόδους επιστημονικής μελέτης των παιδαγωγικών αρχών για τη μάθηση και την ανάπτυξης κινητικών ικανοτήτων και (3) να είναι σε θέση να αναλύουν με ικανοποίηση τα πιο πρόσφατα συστήματα φυσικής αγωγής και αθλητισμού στον κόσμο.

Με την σφραγίδα του Σερβικού Πανεπιστημίου EDUCONS-TIMS.

To Athens International College φέρνει στην Ελλάδα τα κορυφαία προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών από το Σερβικό Πανεπιστήμιο EDUCONS και την Σχολή TIMS (Faculty of Sports and Psychology). 

Από το Πανεπιστήμιο EDUCONS-TIMS έχουν αποφοιτήσει προπονητές και γυμναστές παγκοσμίου φήμης και διδάσκουν κορυφαίοι καθηγητές, με ευρεία αναγνώριση από την παγκόσμια κοινότητα του Αθλητισμού. 

ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!

TOP