ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

με τη σφραγίδα του Σερβικού Πανεπιστημίου EDUCONS-TIMS

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

και Επαγγελματική ισοδυναμία

PREV
NEXT

ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δώστε Αξία στο Μέλλον σας!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο EDUCONS-TIMS και αθλητικούς φορείς υλοποιούνται προγράμματα υποστήριξης αθλητικών ακαδημιών και προγράμματα μετρήσεων αθλητικών ικανοτήτων, μέσω των οποίων οι φοιτητές αποκτούν πολύτιμες εμπειρίες και δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ

Οι φοιτητές παρακολουθούν 3 υποχρεωτικά σεμινάρια, σε κάθε έτος σπουδών, από εξειδικευμένους καθηγητές του Πανεπιστημίου EDUCONS-TIMS, ώστε να εντρυφήσουν σε ειδικά θέματα, να ενισχυσουν τις γνώσεις τους και να διαμορφώσουν ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό.

BACHELOR στη ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

  • Η φυσική δραστηριότητα και ο υγιεινός τρόπος ζωής έχουν αναδειχθεί σε θεμελιώδεις αξίες για τον σύγχρονο άνθρωπο. Ταυτόχρονα, οι εξελίξεις στον αθλητισμό έχουν αυξήσει την ανάγκη για εκσυγχρονισμό των γνώσεων και για κατάλληλα εκπαίδευμένους επαγγελματίες, που θα προωθούν έναν υγιενό τρόπο ζωής και τις αθλητικές αξίες σε σχολεία, αθλητικούς συλλόγους, ακόμη και σε χώρους εργασίας. Το Athens International College και το Πανεπιστήμιο TIMS-EDUCONS είναι εκπαιδευτικοί οργανισμοί αφοσιωμένοι στην ολιστική προσέγγιση της Φυσικής Αγωγης, μέσα από βαθιά μελέτη, ολοκληρωμένη πρακτική εκπαίδευση και συνεχη επιμόρφωση. Το πρόγραμμα σπουδών είναι η εγγύηση πως ο κάθε φοιτητης θα γνωρίσει με τον πιο σωστό τρόπο τις τελευταιες εκπαιδευτικές τάσεις στον τομέα της Φυσικής Αγωγης και του Αθλητισμού.

MASTER στη ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ και τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

  • To μεταπτυχιακό πρόγραμμα Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού προσφέρει στους φοιτητές ικανότητες απαραίτητες για ποιοτική απόδοση σε διάφορες δραστηριότητες του μελλοντικού τους επαγγέλματος. Οι φοιτητές αποκτούν ολιστική γνώση και ικαντότητες ανάλυσης και σύνθεσης ενώ διδάσκονται τις πιο πρόσφατες μεθόδους και τις ερευνητικές διαδικασίες στη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό. Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι να επιτρέψει στους φοιτητές να: (1) διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις αρχές της ανθρώπινης κίνησης (2) εξοικειωθούν με μεθόδους επιστημονικής μελέτης των παιδαγωγικών αρχών για τη μάθηση και την ανάπτυξης κινητικών ικανοτήτων και (3) να είναι σε θέση να αναλύουν με ικανοποίηση τα πιο πρόσφατα συστήματα φυσικής αγωγής και αθλητισμού στον κόσμο.

Με την σφραγίδα του Σερβικού Πανεπιστημίου EDUCONS-TIMS.

To Athens International College φέρνει στην Ελλάδα τα κορυφαία προγράμματα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών από το Σερβικό Πανεπιστήμιο EDUCONS και την Σχολή TIMS (Faculty of Sports and Psychlogy). 

Από το Πανεπιστήμιο EDUCONS-TIMS έχουν αποφοιτήσει προπονητές και γυμναστές παγκοσμίου φήμης και διδάσκουν κορυφαίοι καθηγητές, με ευρεία αναγνώριση από την παγκόσμια κοινότητα του Αθλητισμού. 

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ AIC SPORTS & TIMS

01

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το νέο, εκσυγχρονισμένο πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου TIMS-EDUCONS , το οποίο έχει εγκριθεί από το Yπουργείο Παιδείας της Σερβίας είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς και πολυετούς έρευνας και ανανεώνεται συχνά, ώστε να ευθυγραμμίζεται με τις εξελίξεις των αθλημάτων και της διδακτικής διαδικασίας.
02

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Όλοι οι καθηγητές, κορυφαίοι στην ειδικότητά τους, έχουν εγκριθεί από το πανεπιστήμιο ΤΙΜS-EDUCONS για την πληρότητα των γνώσεών τους και την καταλληλότητά τους να ασκήσουν το λειτούργημα τους, ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες απαιτήσεις του εξειδικευμένου προγράμματος σπουδών.
03

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Οι τίτλοι σπουδών που απονέμονται από το Πανεπιστήμιο TIMS-EDUCONS στους φοιτητές που σπουδάζουν στο Athens International College έχουν επαγγελματική ισοδυναμία με τους αντίστοιχους τίτλων σπουδών των Ελληνικών Πανεπιστημίων.
04

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Σε κάθε μάθημα συνεργάζονται, ένας καθηγητής από το Athens International College και ένας καθηγητής από το Πανεπιστήμιο TIMS-EDUCONS, για την άρτια διεκπεραίωση του προγράμματος σπουδών.
05

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ

Στην εξεταστική περίοδο, οι φοιτητές έχουν άμεση επικοινωνία και με τους Σέρβους καθηγητές οι οποίοι παρευρίσκονται στους χώρους του Κολλεγίου και είναι στην διάθεση των φοιτητών.
06

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ

Σε κάθε έτος οι φοιτητές παρακολουθούν τρία υποχρεωτικά σεμινάρια, από καθηγητές του πανεπιστημίου TIMS-EDUCONS, ώστε να εντρυφήσουν περαιτέρω σε ειδικά θέματα και να ενισχυσουν τις γνώσεις τους. Οι φοιτητές λαμβάνουν επικυρωμένο πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Athens International College και το πανεπιστήμιο TIMS-EDUCONS, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την διαμόρφωση ενός ανταγωνιστικού βιογραφικού.
07

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Από το πρώτο έτος, οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να εφαρμόζουν την θεωρία στην Πράξη σε Σχολεία με τα οποία συνεργάζεται το Κολλέγιο. Έτσι, πέρα από την θεωρητική γνώση οι φοιτητές αποκτούν και πρακτική εμπειρία σχετικά με τον σχολικό αθλητισμό και το πως αυτός θα πρέπει να διδάσκεται σε κάθε ηλικία και τάξη.
08

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Μέσα από τις συνεργασίες του Κολλεγίου με αθλητικά σωματεία, οι φοιτητες δοκιμάζουν την θεωρία στην Πράξη και αφομοιώνουν καλύτερα τα όσα διδάσκονται.
09

ΦΟΙΤΗΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στο επίκεντρο όλων μας των δραστηριοτήτων βρίσκεται ο φοιτητής. Το πρόγραμμα σπουδών, οι διδασκοντες, οι διδακτικές μέθοδοι, η πρακτική εξάσκηση ευθυγραμμίζονται για να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους φοιτητές από την πρώτη ημέρα μέχρι την αποφοίτηση.
10

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Το Κολλέγιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο TIMS-EDUCONS διαθέτει προγράμματα ανάπτυξης και υποστήριξης αθλητικών ακαδημιών, καθώς και προγράμματα μετρήσεων αθλητικών ικανοτήτων νέων αθλητών.  Το Athens International College θα συνεργαστεί με αθλητικούς φορείς και σωματεία στην Ελλάδα, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουμε την σύγχρονη τεχνογνωσία σε όλα τα αθλήματα. Αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας είναι οι φοιτητές μας, οι οποίοι θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης.
Η επιλογή που αλλάζει την ζωή σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα!

TOP