ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Για να ευδοκιμήσουν στον σημερινό κόσμο, οι οργανισμοί πρέπει να καλλιεργούν την επιχειρηματικότητα, να είναι ευέλικτοι, να μετασχηματίζονται με σχέδιο. Για να βοηθήσουμε τους οργανισμούς να είναι έτοιμοι να αξιοποιούν τις ευκαιρίες, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να υιοθετήσουν μια νοοτροπία δια βίου μάθησης και προσαρμογής.

Υποστηρίζουμε εκπαιδευτικά μερικούς από τους πιο γνωστούς οργανισμούς της χώρας να έχουν θετικό, βιώσιμο αντίκτυπο. Και το κάνουμε πυροδοτώντας ένα πνεύμα περιέργειας, ενθουσιασμού και δέσμευσης που ανοίγει πόρτες σε νέους κόσμους δυνατοτήτων – για τις εταιρείες και τους ανθρώπους τους.

ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ

Ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα από το ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΔΒΜ είναι ένα ταξίδι που ξεκλειδώνει τις δυνατότητες των ατόμων – και ολόκληρου του οργανισμού. Δημιουργούμε εμπειρίες για να ενθαρρύνουμε την εξερεύνηση και την ανακάλυψη. Οι συμμετέχοντες γίνονται μάρτυρες καινοτόμου σκέψης και πρακτικών, από πρώτο χέρι. Κάνουμε τη μάθηση διασκεδαστική και ελκυστική – πράγμα που σημαίνει ότι άνθρωποι από όλο τον οργανισμό επανασυνδέονται και αναδεικνύονται ανανεωμένοι, αναζωογονημένοι και γεμάτοι από το επιχειρηματικό όραμα και τη νοοτροπία που οδηγούν στην αλλαγή.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Συνεργαζόμαστε με οργανισμούς για να σχεδιάσουμε μια προσέγγιση που θα έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο. Ευθυγραμμίζουμε τη μάθηση με τις στρατηγικές ανάγκες – και τον μοναδικό χαρακτήρα κάθε επιχείρησης. Μετά από εντατική εξερεύνηση και ανάλυση των αναγκών, συνδημιουργούμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα – τελειοποιώντας και προσαρμόζοντάς το με τη συμβολή του οργανισμού, έτσι ώστε να ενδυναμώνει τα άτομα να γίνουν φορείς αλλαγής σε όλη την επιχείρηση.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός – το ίδιο και οι ανάγκες των ανθρώπων του. Έτσι, παραδίδουμε τα εξατομικευμένα μας προγράμματα στις πιο κατάλληλες μορφές για κάθε επιχείρηση. Παρέχουμε προγράμματα δια ζώσης, ζωντανά στο διαδίκτυο και κατ' απαίτηση, e-learning. Οργανώνουμε επισκέψεις, δραστηριότητες εκτός έδρας, ομιλίες και παρουσιάσεις. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες του οργανισμού, βρίσκουμε ένα τέλειο μείγμα που είναι ευέλικτο, καθηλωτικό, ελκυστικό και αποτελεσματικό.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ξεκλειδώστε τις δυνατότητες στις ομάδες σας και μεταμορφώστε τον οργανισμό σας. Ελάτε να συζητήσουμε τους στρατηγικούς σας στόχους και να προσαρμόσουμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις ανάγκες σας, ώστε να τους πετύχετε.

TOP